Om mig

VEM ÄR DEN NATURLIGA SYRRAN?


Jag heter Victoria. Jag har alltid haft ett intresse för hälsa. Efter att ha arbetat som företagssköterska en längre tid har jag nu tagit steget och startat min egna verksamhet som fokuserar på hur man kan må så bra som möjligt på ett naturligt sätt! Vare sig det handlar och förkylningar, stress eller dåliga relationer så finns det ofta en naturlig lösning. Många gånger har vi alla svaren inom oss själva, vi kanske bara behöver lite hjälp på vägen!


Kontakt: naturligasyrran@gmail.com

ERFARENHET FRÅN VÅRDYRKET


Mitt första steg i "hälsovärlden" var att utbilda mig till Hälsovårdare (motsv. Distrikssköterska) och sjuksköterska i Finland.  Under min sjuksköterskeutbildning har jag gått kurser och haft praktik inom barn- och mödrahälsovård och är berättigad att jobba med det i Finland.


Jag har vidareutbildat mig inom Företagshälsovård och jobbat med friskvård en längre tid, som Företagssköterska, på flera olika mottagningar både i Finland och i Sverige. Jag har gedigen kunskap om livsstilsrelaterade sjukdomar/besvär och stressproblematik.


 

COACH SAMT STRESS- OCH FRISKVÅRDSTERAPEUT


Utöver Företagssköterska så är jag även utbildad stress-och friskvårdsterapeut och certifierad coach enligt ICF:s riktlinjer. 


Naturliga Syrran 2020